9.4.2008 Jälleen yksi kisa takana eikä sijoitus ole sen hullumpi. Toinen sija ja 0 ratavirhepistettä.

 

Suorituksessa olen kuitenkin jäänyt toivomaan parempaa. Otti varaslähdön ja minulle tuli kiire ohjata se oikeaan suuntaan.

Kontaktit otti hyvin, mutta A:sta karkasi seuraavalle esteelle ennen kuin sai luvan. Tuli siinä ohjaajalle kiire ja koska ohjaajan kintut ei koiraan vauhtiin yllä, niin joutui siinä koira kääntymän ohjeita ihmettelemässä.

Putken jälkeen koira kääntyi odottamatta vasemmalle hakien hyppyä, vaikka pituus oli sopivasti siinä edessä (mahtoiko vaikuttaa se, että pituus on niin harvoin radalla harkoissakin, meillä kun on sama käsky sekä pituudelle, että hyppyesteelle). Sain just ja just käännettyä, mutta suoritti hypyn niin jyrkässä kulmassa että pudotti? (näin että osui, en ole varma putosiko) hännällä merkkausriman (siis ne neljä rimaa, jotka on pituuden vieressä, joiden välistä pitää hypätä). En ole varma säännöistä, mutta olisiko siinä kohta tuomarin pitänyt antaa joku virhepiste?

Viimeisellä esteellä taas se sama virhe ohjaajalla. Lopetan radan ennen kuin koira on viimeisen esteen ylittänyt, asenteella "kyllä se sinne menee". Ja niinhän se meni, mutta joutui koira taas kääntymän ihmeissään, että "oletko nyt aivan varma että mennään tänne?"

Eli on vielä hiomisen varaa. Siitä olen iloinen kuin rimoja ei tiputtanut. Oli tuo hiekkapohja varmaankin sen verran kuitenkin kovaa.

 

Kisan tulokset näet täältä.