Tänään siis oli ensimmäiset viralliset kisat. Pyritiin tarkoituksella aloittamaan kisaura Lägin järjestämillä kilpailuilla, jotta olisi tutumpi ympäristö ja porukka. Lähinnä siis ohjaajan mielenrauhan vuoksi. Meikä kun ei oikein tiennyt minne mennä ja mitä tehdä...

Mutta hyvinhän se eka rata meni. 5 virhepistettä ekalta radalta. Rima putosi 180 asteen käännöksen jälkeen. Ei ollut muuten ensimmäinen kerta. Samasta kohdasta rima putosi myös AST:n kevään vikassa mölli kisassa. Harjoitusta harjoitusta. Kepeissä mentiin oikein varovasti, kun en oikein tiennyt miten koira niissä käyttäytyy (oltiin ennen kisoja vaan yksissä treeneissä menty keppejä radalla). Muutenkin ohjasin varoen, mikä näkyi vauhdissa. Ei ollut läheskään niin vauhdikasta menoa kuin yleensä.

Toisesta radasta saatin sitten hylky. Täysin oma moka. Koira haki keppejä oikein mainiosti, vaikka tilannenopeus oli aivan liian kova. Viimeinen keppi jäi sitten jostain syystä kiertämättä ja minä sen sijan että ohjaisin Grinchin uudestaan kepeille rupesin korjaamaan. Sillä menestyksellä, että Grinch pujotteli viimeiset kepit väärästä suunnasta, eli hylky 3. esteestä. Nyt vähän jossitellaan... Jos olisin korjanut oikein... Virheipisteitä tulisi 15. 5 kepeiltä, 5 kielto keinulta ja viimeiset 5 kielto putkelta.

Siis 2 aivan yllättävää kieltoa. Taisi siinä ohjaajan usko mennä kun hylky tuli kepeiltä. Nyt vaan harjoitusta, jotta saatais varmuutta (etenkin kepeille).

Seuraavaksi pidetään kahden viikon lepotauko ja mennään sitten Stadi Gamesiin. Juoksemaan kaikki mahdolliset radat ;o)

A-kisan tulokset näet täältä.

B-kisan tulokset näet täältä.