Siuntion kisafiaskon jälkeen päätin taas tarmoa täynnä mennä heti seuravana päivänä kentälle harjoittelemaan. Otettiin Siuntion radanpätkän harjoittelu korkeimmilla mahdollisilla rimakorkeuksilla. Harjoitusrataan kuului A-este, hyppy, keinu, hyppy, hyppy ja kepit. A-este oli tarkoituksella ensimmäisenä, jotta päästäisiin harjoittelemaan sitä itsenäisenä esteenä. Meni muuten hyvin, paitsi Grinch ei suostunut istumaan itsenäisesti kontaktille.

Sitten vedettiin rata sillä tavalla, että suoritus loppui heti, kun rima putosi. Ja nehän putosi... Ensimmäisellä kerralla ponnistus tuli selkeästi myöhässä, toisella kerralla epäonnistui täysin.

Menimme tämän jälkeen pienelle huilamis/rauhoittamislenkille sieltä palattuaan saimme vedettyä radan jo 4:lle hypylle asti. Huomasin kuitenkin, että Grinch haukahti aina hyppäessään esteen yli. Siis silloin kun rima ei pudonnut. Onkohan sillä kuitenkin jotakin kipuja... Toisaalta ponnistuskohta ei aina ole oikea.

Mutta saimme kuitenkin radan vedettyä loppuun (ilman keppejä), en halunnut pilata koiran hyvää hyppy suoritusta mahdollisella huonolla keppisuorituksella, varsinkin kun hypyt todellakin tuntuvat vaikeilta.

Koko harjoituksen ajan treenattiin myös paikallaoloa, sillä tavalla, että Grinch sai lähtöluvan vaan silloin kun oli täysin rauhallinen.