Nyt on treeniohjelman laatimisesta kulunut ensimmäinen viikko ja on aika katsoa mitä tuli tehtyä.

Eilen illalla sain rakennettua kontaktikapistuksen II. Tällä kertaa siitä tuli sen verran tukevampi, että kesti yhden illan treenit ja on vielä pysytyssä. Toivotaan parasta.

1702483.jpg

Grinchin kipeän tassun takia ei olla voitu treenata täysillä, joten viikon saldoksi jäi kontaktitreenit ja keppitreenit. Täyty sanoa, että kepit meni kaikilla harjoituskerroilla todella hyvin. Harkattiin kokonaisvaltaista suoritusta kentän "oikeilla" kepeillä. Grinch haki kepit hyvin ja itsenäisesti. Malttoi myös tehdä ne loppuun. Kokeilin valssia ja takaleikkausta kepeillemenolla ja molemmat menivät hyvin. Keppien suoritusnopeutta taas harkattiin kotona vinokepeillä. Grinch pääsee oikeaan rytmiin 3 keppivälillä, kun kepit on noin 10-20 senttia loitolla yläpäässä. Eli rytmi ei ole vielä "veressä". Olisi tehokkaampaa harkata täysipitkillä kepeillä (12 kpl) mutta en jaksa raahata vinokeppejä mihinkään eikä pihalle mahdu kuin 8 korkeintaan.

Kontaktiharkat menivät hyvin oikealla A:lla. Kontaktikapistusta Grinch vähän vierastaa ja jännittää (mahtoiko viime kontaktikapistuksen murheellinen loppu kuitenkin vaikuttaa myös koiraan?). Alastulossa Grinch ei ole vielä hoksannut mitä minä siltä vaadin, tekee oikean alastulon aina välillä. Toisaalta ei olla kontaktikapistuksella treenattu kuin 1,5 kertaa. Kyllä se sen oppii. Ja nyt takapihalla on 2 estettä (kepit ja kontaktikapistus) joten voi harjoitella myös käännöksiä, keppikulmia yms.

Viikon saldo:

Kontaktit sekä keppikulmat ja nopeus