Ollaan viikon aikana käyty usean otteeseen harjoittelemassa kentällä ja tehty harjoituksia kotona. Hypyt on nyt sellaisessa kunnossa missä ne ovat olleet ennen venähdystä. Koira ei hauku hyppyjen aikana ja suorat hypyt onnistuvat hyvin. Tiukoissa mutkissa on kuitenkin usein vaikeuksia ja rimoja tippuu. Nyt voi sitten harjoitella ja vaatia.

Kepit ovat melko varmaat. Harkattiin tiistaina avointa kulmaa ja tänään 90 asteen kulmaa ja takaa leikkausta. Alussa pientä epävarmuutta, mutta loppua kohti rupesi sujumaan. Harkataan niitä vielä kotona.

Kontaktien kanssa on radalla vaikeuksia. Yhden esteen suorituksessa kontaktit ovat ok. Haetaan varmuutta harjoituksilla tähänkin. Tänään treeneissä oli yksi hyvin mutkainen, haltuunottoa vaativa rata ja Grinch kuunteli todella hyvin. Tosin minun ohjaus alussa oli hyvin töksähtelevä, sellainen "pysähdy, juokse" tyylinen. Mutta näytti toimivat alusta loppuun. Tietenkin sellaisella tyylillä palaa todella paljon aikaa radalla, mutta kun käännöksiä yrittää tiukentaa, ja koiran juoksulinjoja oikoa, rimoja tippuu. Harjoitusta siis täälläkin.

Tuntuu että ollaan taas samassa tilanteessa kuin alkukesästä, pitää harjoitella keppejä, kontakteja ja hyppyjä. Tosin minusta tuntuu, että ollaan edistytty myös paljon.

Kävin näyttämässä Grinchin hilseilevää selkäihoa eläinlääkärille ja saatiin taas antibiottikuuri. Eli kilpaileminen siirtyy melkein 1,5 kk. Grrrr... tekisi jo niin mieli kilpailukentille. Nyt siis ei auta muu kuin harjoitella.