Kävimme lauantaina Lohjalla melomassa pieni lenkki kavereiden ja koiran kanssa. Vuokrattiin inkkari ja kaverit vuokrasivat kajaakkikaksikon, joka on tietenkin nopeampi. Oli siinä koiralla kestämistä. Sen mielestä me meloimme aivan liian hitaasti. Se tärisi kautaltaan kun saavutimme kavereiden kajaakin huilaushetkellä ja haukkui kun ne taas rupesi erkanemaan. On siinä hassu otus. Saarella sitten Grinch pääsi vapaaksi ja sai juosta ja uida mielin määrin. Palumatkalla oli sitten huomattavan paljon rauhallisempi. Koko illan ja seuraavan päivän koira sitten nukkui.

Sattui siinä myös muutama kommellus, kun minä istuin järveen ihan lähtörannan vieressä. Inkkarista en uskaltanut tukea ottaa, kun koirakin oli jo siinä ja kaikki tavarat. Tietenkin kännykkä oli taskussa, eikä ollut suojattu. Mutta hyvin se sen kesti. Yön kuivattelun jälkeen toimi kuin uusi.

Koira loukkasi viidennen kynnen anturan saarella. Aika iso haava ja verta tuli runsaasti. Mutta onneksi on sellainen paikka että paranee nopeasti ja kun se on muutenkin nyt antibiottikuurilla ei ole pelkoa että tulehtuisi.