Sunnuntaina kävimme kentällä harjoittelemassa viime torstain Tainan ryhmän vippausharjoitusta. Kentällä treenasivat samalla Marju, Mari ja Tarja, siitä huolimatta sulassa sovussa siinä päästiin eri puolilla kenttää harkaamaan.

 1934428.jpg

Liike onnistui hyvin. Ongelmana taas rimojen pudotukset. Keppisuoritus on muuten ok, mutta suoritustapa on hyppelyä sivusta toiseen, mikä ei ole mikään nopea tapa. Tosi kapeaa kujaa ja vinokeppejä Grinch menee kyllä nopeammalla tyylillä. Jos nyt malttais taas vinokepeillä tai kujalla harjoitella nopeutta...

Siinä samalla tehtiin muutaman kerran kontakteja. Puomilla meni hyvin, A:lla jostain syystä pysähtyi jo maassa. Taisi olla vähän esiintymispäällä.

Maanantaina oli Minnan vetäämät ohjatut harkat. Tehtiin hyppysarjaharjoituksia. Niistä huomaa hyvin, että ponnistuskohta ei ole koiralla ihan hallussa. Jos vedätän sille tulee niin kiire, että rimat tippuu. Jos sen lähettää suorittamaan itsenäisesti rimat pysyy siinä missä malttikin. Harjoitusta siis siinäkin. Kaarihyppyharjoitus meni yllättävän hyvin.

Sarjahyppyeste, hyppyjen väli taisi olla neljä metriä.

1934430.jpg

Kaarihyppyharjoitus

1934429.jpg

Eilen kävimme taas harjoittelemassa kontakteja ja keppien sisääntuloa. Kokeilin myös kujakeppien suoritusta ja tosiaan Grinch menee niitä tosella tavalla. Sisääntulo onnistuu suoraan ja 90 asteen kulmissa (jostakin kumman syystä). Pienemmät kulmat tuottavat vaikeuksia.