Nyt tuntuu, että kesällä opitut asiat ovat Grinchiltä unohtuneet osittain tai täysin (oma moka kun ei vaadi). Sunnuntain kisoissa kontakteilla ei pysähtynyt kertaakaan ja lisääksi varasti viimeisen radan lähdössä. Rimoja tippuu edelleen, eikä kisojen saldo ole mitenkään imarteleva. Kolmesta radasta kaksi hylkyä ja 15.

Jos pitää jotakin hyvää hakea (ja tietenkin pitäis) niin kepit meni kohtalaisen hyvin. Vikalla radalla jätti yhden kepin pujottelematta keskeltä (mikä on todella harvinaista, yleensä se jättää vikan pujottelematta tai menee väärään väliin), mutta taisi olla siinä vaiheessa jo melkoisen väsynyt. Koiraltakin on aika paljon vaadittu juosta 3 rataa yhden päivän aikana.

Tänään Jaana veti meillä tehotreenit oikein yksityisesti, kun olimme ryhmämme ainoat treenaajat. Treenattiin valsseja ja hyppyjä. Kaarrokset ovat kyllä superpitkiä, mikä ei ole ihme, kun niitä ei tule koskaan itsenäisesti harjoiteltua. Omassa ohjauksessakin on paljon parantamisen varaa. Kun saimme kaarrokset pienennettyä, rupesi sitten rimoja tippumaan. Pääsimme myös treenamaan sivuetäisyyttä ja se sujui lopulta hyvin. Otin lähdöt rauhoittumisella ja vaadin kontakteja, mutta parantamisen varaa niissä on roimasti. Putkiin irtosi tänään tosi hyvin (kisoissa sunnuntaina ei taas ekalla radalla meinannut mennä).