Olen ollut taas laiska, enkä jaksannut meidän saavutuksia tänne päivittää.

Täytyy sanoa, että saavutuksista ei ole muita kuin hallicupin 2. osakilpailun voitto 5 tuloksella. Taisi olla vähän vaikea rata. Meille tuli vitonen heti ekan riman pudotuksesta. Jätin koiran vähän väärään paikkaan, mutta ei se välttämättä olisi pysynyt vaikka sijoittaisin Grinchin lähdössä paremminkin. On nimittäin ollut tätä ongelmaa.

Treeneissä ollaan käyty tavalliseen tapaan ja paljon parantamiskohteita on löytynyt. Olen nyt tehnyt töitä koiran hallinnan eteen myös harjoitusratojen välissä. Muuten se lähtee ravamaan tai oikeastaan peitsamaan ympäri kenttää. Peitsaus on toinen ongelma (tai taitaa tuolla olla enemmän ominaisuus) jota ollaan yritetty muuttaa raviksi. Olen ennenkin saanut koiran ravaamaan hihnassa ja meni hyvin niin kauan kuin emäntä jaksaa juosta. Eilen taas kävimme pitkällä aamulenkillä, jossa otettiin useampia ravipätkiä. Tuloksena oli koiran ravista peitsiin vaihto kesken juoksun. Olisikohan sillä jumeja yms ettei ravi oikein tunnu hyvältä.

Kävin myös Jaakko Suoknuutin opetuksia katsomassa toissapäivänä. Tuli sieltä muutama hyvä vinkki lähtöä ajatelleen ja muutenkin. Sääli, että ei oltu pidempään, palelin sen verran, että piti mennä kotiin lämmittelemään. Tänään treeneissä sitten kokeillaan mikä on Grinchille se lähtölupakäsky. Veikkaan että se on käden nosto. Katsotaan illalla.

Seuraava kisa on itsenäisyyspäivän kisa Purinalla. Viimeinen tämän vuoden kisa. Loppuvuosi meneekin Joulua ja Lappia odotellessa.