Eilen oli pakko kokeilla tehdä jälki uusien ohjeiden mukaan. Laitoin ruuat likomaan jo aamulla, joten jäljellä sain onkia purkista puuroa, hyi. Koira ei siitä tosin välittänyt ja se näkyikin yllättävän hyvin ruohikon seassa. Jäljen tein sopivasti alkaman toisen kuusen kohdalta, jottei tarvitsisi merkkiä laittaa, mutta taisin olla aikamoisessa horroksessa, kun se alkoikin jo ekan kuusen alta. Voi Rio raukka, joutui jäljen keskelle ja molemmilla puolilla on ruokaa...  Nyt on pakko merkata alku joka kerta, vaikka olisi miten helppo muistaa Nolostunut

34. jälki

Jäljen pituus: n. 55 askelta

Jäljen muoto: suora, tavalliset askeleet, ei vahvistusta, tien suuntaisesti, tasainen maasto.

Tuulen suunta: takaa

Olosuhteet: aurinkoinen kesäilta

Maasto: nurmi

Jäljen vanhentumisaika: n. 15 min

Ruoka: jokaisella askeleella

Lopputulos: Tultiin jäljelle vasemmalta. Jäljen alun löysi helposti. Pyrkii aluksi väärään suuntaan (mikä ihme Yllättynyt), näytin oikean suunnan ja lähedettiin liikkeelle. Ohjaajan alkuhäslingistä huolimatta Rion suoritus oli ihan hyvä. Yhdessä kohtaa se tuntuikin jo jäljestyksellä, vaikka sitä nyt ei kestänyt kun 3 jäljen verran. Jäljestyksen aikana ohi kiiti kaksi mopoa, ja öljyn katku sekoitti vähäksi aikaa Rion nenän. Jatkoi kuitenkin itsenäisesti eteen päin vähän ajan päästä. Jäljen lopussa ei meinanut oikein uskoa, että piti mennä makuulle, mutta meni sitten ja sai loput ruuat.

Ensi kerralla...: Jäljen alku merkitään aina! Ruoka joka jäljelle. Vähän kiintempi ruoka olisi ihan jes, ainakin ohjaajan mielestä.