Nimittäin takapään käyttö on nyt oivallettu. Ei tätä montaa kuukautta olla huonommalla menestyksellä tahkottu. Ja naama oli kyllä iloinen kummallakin Nyt sitten vaan harjoitusta sen oikean paikan vahvistamiseen.

Agilityn saralla ollaan myös edistytty. Tiistaina kävimme taas Marilla harjoittelemassa ja Rio oivalsi yhdistää kontaktikapistuksella ja puomin alastulolla tehtyjä 2on2off pysähdyksiä nyt myös keinulle. Mainio jätkä! Lisäksi tehtiin pieni radanpätkä, jota harjoiteltiin takaperin (tai ainakin melkein).

 

Ensiksi tehtiin jenkkikäännös esteella 3 molemmin puolin, sitten putki jenkkikäännös yhdistelmä. Otettiin yksittäisenä myös muutaman otteeseen takaakierto (X on koiran lähtöpaikka) molemmin puolin ja sitten pari onnistunutta koko pätkän toistoa. Itse olin elukkaan erittäin tyytyväinen.

Muuten on vähän hillitön meininki. Alkaa Grinchiin vaikuttaa yli kuukauden jatkunut sairasloma ja se ilmenee kotona ja lenkeillä riehumisena. Rio on tietenkin täysillä mukana... Onneksi kynsi alkaa olla sen verran parantunut, että pikkuhiljaa uskaltaa Grinchiakin rasittaa enemmän.