Viikko on hurahtanut taas huomaamatta. Juri palasimme Marin pentu tottistreeneistä. Rio oli taas ruokapalkalla hirveän löysä ja kun vaihdoin lelupalkkaan tekniikka hävisi Toisaalta olen saanut tuntumaa ja ideaa takapään käytön harjoittelemiseen. Edelleenkään se ei suju, mutta tulipa pieni toivon kipinä. Yhteen asiaan olin tänään hirmu tyytyväinen, nimittäin luoksetuloon. Viikossa olaan saatu korjattua asento tiiviiksi ja suoritus innokkaaksi. Vielä on viilattava valmistelevassa osuudessa....

Agilitya ollaan päästy tekemään nyt myös tiistaisin. Kiitos, Mari, mahdollisuudesta käyttää kenttää. Enää on esteistä muuri, okseri ja kepit kokeilematta, no puomista ollaan tehty vaan alastuloa. Viimeksi tehtiin putken pimeää päätä ja hyvinhän tuo sen hoksasi. Putki taitaakin olla sen tämänhetkinen lempieste.

Aamupäivällä nähtiin sen verran valoa, että pitihän sitä käyttää hyväkseen ja lähteä metsään esineruutua tekemään. En näköjään osa malttaa ja tulikin piiloitettua 8 esinettä. 5 nousi hyvin, 6. vaivalla, muut piti hakea itse. No ensi kerralla sitten panostetaan laatuun. Yksi esineistä oli Grinchin kuonopanta, eikä Riolla ollut mitään vaikeuksia nostaa noinkin erikoinen esine. Hyvä, hyvä.

Viime viikon pentutreffit Elvis-perron kanssa.

Rio kyttäilee Grinchin puoliksi syömää nahkatikkua. Eipä Grinchillä näytä olevan kiirettä.