Äkkiä se aika menee. Kiitos Rion puolesta kaikille onnitteluista! Thank you for congratulations!

Kuvia ei ole nyt yhtään uutta tänne laittaa. Vanhat pentukuvatkin valitettavasti hävisi käyttöliittymän viottumisessa. Onneksi on ne jäljellä, jotka blogissakin näkyy.

Ollaan käyty hakuilemassa sään ja aikataulun salliessa. Esineruututyöskentely on Riolla hyvä. Vähän on tullut haluttomuutta luovuttaa kaikkia ihania hanskoja ja sukkia, mitä metsästä löytyy. Mutta ongelma tiedostettu ja ratkaisuehdotuksiakin on jo monia. Haussa Rio tuppaa herkästi jäljestämään. Ilman jälkeä jutun idea ei tunnu olevan vielä selvä. Olen nyt tukenut sitä kävelemällä metsään niin pitkälle, että ottaa hajun ja löytää maalimiehen. Maalimiehellä ei viimeksi ollut mitään ujostelua, söi ruuat ja leikkii maalimiehen kanssa sekä metsässä minun kävellessä piilolle, että tulomatkalla keskiviivalle minun kävellessä vieressä.

Helmikuun tärkein projekti on kuitenkin ollut keppien opettelu. Siitä tulee kohtapuolin lisäämatskua gallerian. Välietaappitilanne on nyt se, että Rio osaa suorittaa 4 suoraa keppiä, hakea kepit sekä edestä, oikealta, että vasemmalta. Suoritus on itsenäinen, koira ei vilkuile ohjajaa, enkä myöskään anna mitään apuja. Ainakin toistaiseksi on täysi luottamus, että 12 keppiä tullaan suorittamaan vielä tässä kuussa. Jää nähtäväksi. Harjoitellaan...