Rio teki täydet 12 keppiä tänään hallilla itsenäisesti. Tehtiin ensin 6 kepin sarjoja muutama, jotka sujui hyvin, mutta hitaasti. Huomattavan vaikeampi on avokulma ilman apuja. Tuppaa aina menemään toiseen väliin. Toiselta puolelta sujuu 80% oikein. Hitaus ei toistaiseksi haita, sitä työstetään sitten kun tekniikka on varmempi. Lisäksi tehtiin pieniä radanpätkiä. Takaakierto sujuu hyvin ja Rio on herkästi ohjautuvissa. Toisaalta ohjaaja tekee mitä sattuu, eikä lopputulos ole aina toivottu. Rengas on vielä heikko. Rio sekä törmäsi, kiersi että alitti sitä usemman kerran, onneksi ei kutenkaan ottanut törmäyksistä paineita, ja lopulta suoritus oli jo varsin kelpo. Harjoitusta siihen kuitenkin tarvitaan runsaasti lisää. Puomi oli hyvä. 2on2off asento oli ensimmäisellä kerralla vajaa, mutta pienellä muistutuksella rupesi sujumaan.

Grinchkin pääsi radalle ja oli varsin tyytyväinen. Alkaa treenien vähyys näkyä jo tekniikassa, muutaman kerran jätti kepeistä viimeisen välin pujottelematta ja pari kertaa aloitti toisesta välistä. Mutta eipä sillä paljon väliä, pääasia, että koiralla on hauskaa. Tosin jälkeen päin äksyili vähän Riolle, joten taisi selkä kyllä kipeytyä.

Huomenna päästään ilmaisutreeneihin kentälle kun lumet ei suostu millään sulamaan että päästäis oikein hakumetsään. Viime kerralla ilmaisutreeneissa molemmat koirat teki oikein hyvää työtä. Myös esineruutu sujui molemmilta mallikkaasti, kaikki vieraat esineet löytyi ja luovutus oli molemmilla omaa tasoa. Odotukset on huomiseksi  korkealla.

Nouto on Grinchillä täysin kadonnut. Ei suostu ottamaan kapulaa edes suuhun, vaikka leluja kantaa oikein mielellään. Luultavasti on pudottanut sen jossain vaiheessa tassuille, eikä pääse siitä yli. Tapellaan... Rio noutaa omasta mielestäni varsin hyvin. En tiedä onko loppuasento tarpeeksi tiivis. Innokas se ainakin on, mikä on jo paljon. Välillä irrottaa liian aikaisin (kun tuntee, että mun kädet on kapulalla, eikä käskyllä), mutta harjoittelulla tuntuu parantavan koko ajan.