Rion pari viikko tehdyt lonkka ja kyynärkuvatulokset ovat virallistettu kennelliitossa A:ksi ja 0:ksi.  Agilityssa hypitään nyt maksikorkeutta kevein mielin.

Aika on mennyt lumen sulamista odotellessa. Ollaan tehty lähinnä remmilenkkejä ja sosiaalistamisharkkoja. Muutenkin viime vuoden joulusta näyttää koira rauhoittuneen. Tosin se on alkanut harvoin, mutta osuvasti tuhoamaan mun tavaroita, esim. kännykkä ja kulkukortti ovat maistuneet, muttei sitten muu omaisuus kelpaa. Pitäpä varoa jättämästä lompakkoa näkyville paikoille...

Ehdittiin yksiin ilmaisuharkkoihin haussa. Ihan hyvin taas meni. Siirrytään nyt hajuharkkoihin, ettei koira ehdi luulemaan, että haku on treenikentällä irtorullan kanssa juoksemista.

Tottelevaisuus on jäänyt taka-alalle taisteluleikkien ja muiden treenien alta. Tuloksena täydellinen sekasorto pienen koiraparan päässä. Ehdin jo aamulla  iloitsemaan, miten hyvin seisominen sujuu seuraamisen yhteydessä kunnes Rio rupesi ennakoimaan ja lopulta tajusin, että se on yhdistänyt seisomisen olohuoneen keskikohtaan ja pysähtyy aina siinä riippumatta saako käskyä vai ei. Myös niin hyvin sujunut vasemmalle käännös näyttää häiritsevän täyskäännöksen kiertoa, mutta siinä taitaa olla minun elekieli epäselvää. Onneksi saadaan kohtapuolin vinkkejä kun ohjatut harkat alkaa.