Menin tänään kentälle omatoimisten agilityharkkojen toivossa, mutta kenttä olikin varattu ulkopuoliseen koulutukseen. Niinpä suunnistettiin metsään tekemään esineruutua. Matkalla tehtiin pudotetun noutoa. Rio näki pudotuksen ja käänsi päätä katsokseen minne meni esine. Pitäpä olla tarkkana.

Esineruudussa esineinä sitä mitä taskuista sattui löytymään: vinkulelu, kangasheijastin, hihnapala, nahkapala ja ketjukaulain. Juuri ennen lähetystä metsäpolulle ilmestyi 3 pyöräilijää jotka onneksi kääntyivät juuri ennen tallattua aluetta sivupolulle ja hävisivät metsään. Häiriöstä huolimatta ensimmäinen esine nousi heti menomatkalta 2 metrin päästä eturajasta. Toinen esine oli kallion päällä takanurkassa, jouduin lähettämään 3 kertaa, ennen kuin uskoi ja meni tarpeeksi pitkälle. Kolmas esine ryteikössä, pyörii kauan ennen kuin paikansi. Neljäntenä heijastin, joka oli ojassa, joutui tarkistamaan useamman kerran täällä, ymmärtääkseni haju ei oikein noussut ojasta. Vikana sitten vaikein esine, metallinen ketjukaulain ja takanurkassa. Piti nostattaa se ekana, mutta pyöräilijät sekoittivat vähän suunnitelmia. Kahdella lähetyksellä upposi tarpeeksi kauas ja esineen nostossa ei ongelmia. Hieno poika! Nyt vaikutta takaesineiden hakeminen suuremmalta ongelmalta. Itse noudot ovat jees, kunhan ei ole liian kivat esineet, joita on kiva tappaa... Seuraavien treenien teemana "esineet takarajalla".

Esineruudun jälkeen tarkkuusetsintään, jonka tein menomatkalla. Ekalla lähetyksellä sinkosi kauas, joten kutsuin takaisin ja pudotin avainnipun jalkojen juurelle, että tajuais mitä mennään tekemään. Toisella lähetyksellä ihan eri näköistä, vaikka meni kuitenkin tallatun alueen yli, kutsuin takaisin, jolloin sai hajun, tarkensi ja toi.

Kotiin tullessa käytiin lenkin yhteydessä vielä ottamassa liikkeestä seisomaan jäämistä pallopalkalla. Ei mainittavaa. Sekä eteen menoa pallopalkalle ja ilman. Ilman palkkaa meni puolimakuu asentoon ekalla käskyllä, mutta korjasi asentonsa itse. Otettiin se sitten uudestaan lyhyemmältä matkalta, meni maahan asti ekalla. Siitä palkka ja lenkki jatkui.

 Lopuksi kuva Rion puuhista päivisin kun olen töissä.