Vielä yksi kisa takana. 20 virhepistettä. 2 kieltoa, lentokeinu ja pujottelu kepeillä jäi lyhyeksi. Jotain hyvääkin oli rataan sentään mahtunut. Kokeilin takaleikkausta aika huonosta kulmasta juuri ennen puomia, mutta Grinch kesti sen todella hyvin. Puomin alastulossa se taas jäi katsomaan minua ja tuli siitä johtuen sivusta pois. Virhettä ei tullut, kun yksi tassu osui kontaktipinnalle, mutta kontaktit ovat ehdottomasti meidän heikoin kohta, joita kannattaa treenata. Yhtään rimaa ei pudonnut. Kentän pohja oli tosin aika kova (kilpailu pidettiin Purina-areenan takana kentällä).

Molemmat kiellot olivat minun syytä. En hakenut Grinchia putken suulta vaan etenin kohti puomia. Niinpä koira kääntyikin heti putken suulta minuun päin. Toinen kielto tuli siitä kun jäin sitä lentokeinua ihmettelemään... Grinch ei ole ennen niitä kyllä tehnyt. Kepit ovat vielä aika epävarmoja sekä ohjaajalta, että koiralta. Mutta eiköhän pienellä treenillä parane.

Meillä alkaa nyt pieni treenitauko ja vähän pidempi kilpailuloma. Yritetään treenata kontakteja, keppejä ja vaikekulmaisia hyppyjä ennen seuraava kilpailua. Sitten voi keskittyä muihinkin rataosuuksiin kuin keppeihin yms.

Lupasin viimeksi videoita, mutta en ole saanut niitä laitettua. Jos en laita tänään, niin saa jäädä loman jälkeiseksi duuniksi.