Tällä viikolla ei ole oikein mitään tapahtunut, ollaan vaan odoteltu BH-kokeseen päässyä, mutta turhaan. Ensimmäiseltä varasijalta ei kokeseen asti päästy. Maanantaina otettiin seuran treeneissä ilmoittautumista, ihmisryhmää, paikalla oloa ja sivulle tuloa. Hyvin menivät. Luoksetulossa Rio oli hieman alavireessä ja sivulletulo jäi vajaaksi, mutta vaadin korjausta ja toisella kerralla tuli kunnolla heti. Kontakti on parantunut, muttei edelleenkään täydellinen. Ihmisryhmässä meni haistelemaan ihmisiä, toisella kierroksella, joten pääsin korjauttamaan. Paikalla olo treeni oli vaativa, Rion ympäri kierisi usempi täysin vieras koirakko ja itse olin 30 metrin päässä tosin kasvot koiraan päin. Ihan hyvin meni, vaikka koirasta näki, että se on epävarma. Harjoitus tässäkin asiassa ei ole siis pahaksi.

Keskiviikkona päästiin tekemään jälkeä, vaikka kaikki ympäristössä olleet nurtsit on ajettu 1-2 päivän sisällä. Löydettiin yksi kaistale, joka ajettiin noin 4-5 päivää sitten ja tehtiin siihen. Yllättävän rauhallista menoa. Syödessä kehuin, ilmaisut hyvät. Vähän enemmän malttia paikallaan makuuseen, niin siitä olisi sitten hyvä jatkaa.

Grinch oli tiistaina todella jäykkä ja ontui vasenta etukäpälää. Kipulääkkeellä olo helpotti näkyvästi ja seuraavana päivänä ontuminen oli poissa. Lihashuolto tuolle otukselle ei olisi yhtään pahaksi.

Lopuksi vielä blogin piristyskuva pienestä "apurista"...