Kävimme taas sienimetsällä sunnuntaina. Grinchkin pääsi mukaan. Pitäisi opettaa se sienestämään, nyt se vaan poukkoilee sinne tänne ja talloo sienet. Yritti se metsästää hiiriäkin, muttei siitä oikein metsästyskoiraa saa. Ja ihan hyvä näin.

Metsäretken jälkeen käytiin kentällä harjoittelemassa keppikulmia, kontakteja ja hyppyjä. Ajotuksen kanssa on edelleen ongelmia. Koira hyppää korkealle, mutta tiputtaa rimoja joko etu tai takatassuillaan. Keskeytettiin suoritus heti kun rimoja tippui ja lopetettiin harjoitus sitten onnistuneen suorituksen jälkeen. Kyllä oli jo siinä vaiheessa koira väsy.

Kontaktit meni hyvin, tosin ei vieläkään malta pysähtyä kunnolla jos minun liike jatkuu. Keppien avokulma meni kohtalaisen hyvin. Ekalta yrittämältä todella hyvin, mutta toistot eivät sitten aina onnistuneet. Saatiin kuitenkin vielä viimeseksi suoritukseksi todella onnistunut liikerata. Keppien loppupäässä meni väärästä välistä vaan kerran. Aika hyvin on maltanut suorittaa kepit loppuun, siitä siis olen iloinen. Mutta varmaan suoritukseen on vielä pitkä matka ja usko jo alkaa heikentyä, että päästään siihen ikinä. Kilpailukentille on tosin kova kutina. Sinne siis mennään kaikesta huolimatta.