Lauantaina startattiin 2 kertaa Anne Saviojan radoilla. Molemmilla radoilla oli vaikeuksia sekä rimojen (mahtaako Rima olla enne?!) että putkien kanssa. Ekalla radalla otettiin 3 kieltoa (2 putkilta ja 1 hypyltä). Lisääksi 2 rimaa putosi. Hyppykielto oli täysin oma moka. Putkiin meno on hankala, jos oma vauhti pysähtyy, koira jää ihmettelemään, jos vähänkin ennakoin seuraavalle esteelle, koira säntää sinne. Jos taas saatan Grinchin perille asti, en ehdi toiseen päähän (riippuen radasta). Pitää ottaa putkiharkkoja myös omatoimisiin harjoituksiin.

Toinen rata meni yhtä huonosti, 2 kieltoa putkilta, 2 rimaa ja pituus. Pituudella koira ponnisti oikeassa kohdassa, mutta jostakin syystä hyppy jäi lyhyeksi.

Kontaktit menivät taas molemmilla radoilla juoksuiksi. En saanut koiraa pysähtymään vaikka kuinka yritin. Viimeksi torstaina treeneissä kontaktit onnistuivat erinomaisesti. Osui se kuitenkin kaikkiin kontakteihin, muttei pysähtynyt. On vaan ajan kysymys milloin alkaa taas hyppimään. Pitäisi tehdä harkoissa ratoja enemmän.

Ohjautuvuus oli kuitenkin hyvä ja kepit menivä molemmilla radoilla todella hyvin. Ekalla radalla Grinch jopa vaihtoi rytmiä noin 6. kepillä vuorojalkarytmiin, ja näytti todella hyvältä. Vauhtikin oli ihan hyvä.