Tärkeimmät ensin. Eilen kävimme Salossa TOKO kisoissa. Tuloksena ALO1 eka sija ja kunniapalkinto. Pisteitä hurjat 192. Rio oli aivan mieletön! Jännityksestä huolimatta työskentely oli todella hyvää ja motivaatio vaan nousi kokeen edetessä.

Otoksia kisoista voi bongata linkin takaa.

TOKOilut 1.6.2010 Salo

Ja Marille iso KIITOS kun jaksoit meitä kuluttaa!

Sunnuntaina oltiin Rion kanssa Niinun treeneissä. Kivaa oli, vaikka mulla on kaikki peruohjaukset pielessä. Grinchiä ei tarvinut ohajata kun takaaleikkauksilla, mutta Rio ei vielä irtoa eikä lue rataa, joten ei myös anna vierheitä anteeksi ja kääntyy juuri siihen mihin ohjaan. Tuo eurooppalainen tyyli tehdä agilitya sopisi minulle paremmin, heh.

Rio lentää...

Ja miettii mihinköhän piti pysähtyä...

Paljon työtä vielä agilityn saralla ennen kuin päästään suorittamaan rataa.

Jälkikurssin eka päivä oli toissa sunnuntaina. Sieltä saimme hyviä vinkkejä miten jälkityösekentelyä pitäsi ensisijaisesti korjata. Ollaan tehty 3 jälkeä sen jälkeen ja paranee joka kerta. Ilmaisun kanssa pitää olla tarkka, sillä jäljellä olevat namit houkuttelee nousemaan herkästi.

Perjaintain hakutreenit sujuivat suht hyvin. Esineruudussa tapahtu ihmeellisyyksiä. Rio nappasi lähiesineen suuhun ja juoksi etsimään lisää, ei kääntynyt edes. Kun huusin, pudotti esineen ja otti seuraavan, toi hyvin, luovutti hyvin. Toisella lähetyksellä otti taas lähiesineen ja kääntymättä juoksi eteen päin, huusin, pudotti, kävi hakemassa takalinjalla olleen, toi hyvin luovutti hyvin. Lähetin kolmannen kerran, nappasi lähiesineen ja toi se heti minulle. Eipä ole ennen tuota tehnyt. Haussa pudotti yhden rullan toisella ukolla, mutta nappasi sen samantien suuhunsa ja toi perille asti. Luovutus hyvä. Kolmannella ukolla teki kuperkiekan kun ei saanut hyvää ponnistuskohtaa puunylitykselle, jatkoi saman tien rulla suussaan. Enpä tiedä, luulen ettei se pidä sitä kunnolla, mutta tuo naamalle lentämistapaus kielisi taas siitä, että ote olisi kunnollinen... katsotaan.